sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Karkailuja ja tuskailua

Nyt nämä helteet alkavat todellakin tuntua! Ei jaksa itse tehdä mitään, eivätkä hamsteritkaan (lukuunottamatta Nellaa) jaksa mitään show´uta pyörittää. Nella kyllä jaksaa riehua, oli ilma mikä tahansa, ja se näkyy tässä viime päivien tapahtumissa:

Lauantai-aamuna heräsin äidin soittoon (olin mökillä). Äiti kertoi, että Nella oli karannut yöllä, koska oli saanut terroja yhdistävän putken irti -.- Aamulla kuudelta oli kuulunut rapinaa, mutta Nella ei näkynyt. HUI ETTÄ MIKÄ HIRVEÄ HERÄTYS!

No aamu ei sujunut minullakaan aivan suunnitelmien mukaan, sillä ajatukset pyörivät koko ajan Nellassa. Mitä sille on sattunut? Onko se kunnossa? Miten äiti löytää sen? Pyörivät päässä niin kovaa vauhtia, että aamupalalla maitopurkkikaan ei pysynyt kädessä!

No hetken päästä äiti soittaa ja sanoo, että Nella saatiin kiinni! Huhhuh! Se löytyi suuren kirjahyllyn takaa jyrsimästä sähköjohtoja! Iik! Onneksi vain pinnasta, sillä suurempi haukkaisu olisi ollut kohtalokasta. Äiti laittoi Nella takaisin terraan, josta se ei päässyt seuraavana yönä ulos!

Juuri äsken jouduin vielä etsiskelemään Nellaa, joka juoksi huoneessani, sillä vuorostaan iskä oli käynyt huoneessa ja päästänyt Nellan vahingossa karkuteille. No löytyihän se hetken päästä kököttämästä huoneeni oven edestä :3 Liekö tuli mammaa ikävä! :D

Siinäpä neidin "työmaa".



Loppuun vielä ihanan kesäisen mansikkatortun kuva! :)

Terveisin helteen keskellä tuskaileva Riikka

Ps. Älkää kommentteja laittavat bloggaajat ihmetelkö miksi en vastaa kommentteihin, koska tämä tietokone ei anna -.- Ärsyttää! Vastaisin, jos pystyisin ;)

2 kommenttia:

  1. HUIII!!! :O

    Onneksi loppu hyvin -kaikki hyvin. :)

    Varmasti oli kuitenkin hektisiä hetkiä, itse olen pari kertaa Yodan kadottanut lattialla mutta on silloin poika löytynyt aina helposti.

    VastaaPoista
  2. Jep, se oli iha kauheeta ku ei ite voinu tehdä mitään ;s Mutta onneks se tuli kerjää äitiltä ruokaa :3 :D

    VastaaPoista