sunnuntai 28. elokuuta 2011

Ulkoasun uudistus!

Ah, ihanaa sain/osasin vihdoinkin uudistaa tämän blogin ulkoasun ja tehtyä siitä paremman ja kiinnostavamman! Tuon kyselynkin osasin tehdä. Tuossa edellisessä postauksessa on nuo 3? kuvaa tooosi isoja, enkä tiedä miksi ne siihen tulivat O.o No joka tapauksessa ne ovat ärsyttävät! Blogger taisi jäädä vähän lagittamaan taas -.-
Mitäs pidätte tästä uudesta? Lisää ideoita? Mitä haluaisitte lukea blogistani?

Sitten hamstereihin:

Ihme, Sunny on vielä elossa! Luulin että se ei kestäisi enään pitkään, mutta vielä äsken kävi syömässä kupillaan. Painaa enää vain 20 grammaa ja on muutenkin laiha ja raihnainen... mutta näköjään ei menoa haittaa! Pesämökkiinhän se ei enää tee pesää, vaan rahaa kaikki paprut keskelle dunaa ja pesii siinä o; Vettä on mennyt tavallista enemmän. Puuroa saa joka päivä, että pysyisi massassa, ja siihen sekoitan lähes joka päivä rypsiöljyä. Tietty saa myös kasviksia ja hedelmiä. Mietin, että pitäisikö ostaa veteen vitamiinia?

No Nellalle ei kuuluu mitään ihmeellistä. Lahden näyttelyyn on lähetetty ilmoittautumiset ulkomuotoluokkaan ja lemmikkiin. Kumpa sijoittuisi taas! :D Odotan niin innolla että pääsen sinne!
Nyt yritän kumminkin pitää Nellan hyvässä kunnossa. Se painaa jo noin 160 grammaa, hyvä Nella! Yritän pitää sen kiinteässä, (mutta en liian :D) kunnossa. Päätin, että se saa painaa ennen näyttelyä enintään 170 grammaa, mutta, eihän sitä painoa aina pidä katsoa, vaan kokoa ja kuntoa! Lattialla juoksentelut ovat vähentyneet, koska en voi nyt valvoa, koska on koulua, mutta viikonloppuisin saa juosta enemmän. Juoksupyörä on aina terrassa. Tuoreruokaa pyrin antamaa joka päivä, sekä laitoin myös huvin vuoksi suolakivenkin.
Nella on myös aikuistunut selvästi! Se ei ole enää niin utelias, eikä leikkisä...mutta sille on myös kiimojen aikaan muodostunut outoja piirteitä! Se rapsuttaa peffaansa ja laahaa sitä maassa niinkuin koirat! o.O

Oli pakko ostaa noi! Myyn Lahdessa kaikkea roinaa pois, myös osan vanhoista ruokakupeista!
Myyn näitä sitten näyttelyssä!
Tein pieniä muutoksia järkkään.


                                         
                                          Mulle tuli hirveä syrkkikuume! Haluisin pk suklaan/hopeansoopelin/hopeanharmaan (vn) ! :) Joten älkää näytelkö poikasia pliis! Mutta kyllä mä ne robot mieluusti otan.

2 kommenttia:

  1. Älä ainakaan osta mitään vitamiinilisää, ne eivät toimi hamsterin elimistössä kuten pitäisi. Sen sijaan monipuolinen tuoreruokavalio riittää! Ja Tsemppiä Lahden näytseihin! :)

    VastaaPoista
  2. Joo okei, hyvä tietää etten tuhlaa rahoja mihinkään turhuuksiin! :D Ja melkein heti Lahden jälkeen on Jyväskylässä JKJY:n näyttelyt! ;)

    VastaaPoista