sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

SHY:n näyttely JKL 14.4

Sunnuntaita kaikille! Eiliset näyttelyt meni meijän osalta tosi mukavasti, lukuunottamatta sitä että Mocca hylättiin molemmissa luokissa takapään haavojen takia :/ Nella sai neljännen sijoituksensa ollessaan PLH4, sitä yhtä sijoitusta vielä ootellaan niin tulis tuplavaliotitteli. (: Ulkomuotoluokassa Nella ei ollut ollenkaan, mutta PETistä tuli arvosanaksi ERI-! Nella oli myös hamstrauskisassa ensimmäinen.


Latte yllätti täysin! Luulin ekana ettei kumpikaan roboista saisi yhtään mitään, mutta sitten Latte olikin ulkomuotoluokassa toisena, eli S2 vaikka vain kaksi ei-stantardi roboa sijoitettiin. Latte oli siis toinen näistä joka sai ERIn. Oon ilonen siitä, vaikka sillä ei olekkaan kirjoitettua stantardia. Voiko siitä edes tulla muotovaliota? PETistä Latte sai EHn. :) Vaikka näykkäisi tuomaria...

Että sillä lailla nää näyttelyt meni, ja nyt innoissani oottelen Lahtea, joka on 26. pv ensikuuta ja vieläpä juhlanäyttely! Toivottavasti sieltä tulis nyt se viimenen PLH-sija! Ainahan saa toivoa, mutta nytpä meen tekee hamsuille puurot illaksi, joten hyvät päivän jatkot. :)

Kookosmökki roboille Heidiltä eurolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti