sunnuntai 27. toukokuuta 2012

SHY:n juhlanäyttely Lahti 26.5.2112 + perheenlisäystä

Eilen oli siis näyttelyt jotka meni ihan hyvin! Nella oli PET-luokassa ja sai arvosanaksi EH, mutta ei sijoittunut. Yks sijoitus tässä vielä tarvittais tuplavaliotitteliin :) Mutta kun kyseessä oli juhlanäyttelyt, niin siellä jaettiin vuoden voittaja-palkinnot. Tuli ihan yllätyksenä että Nella oli Vuoden lemmikkisyyrialainen!!! Ja niitäkun oli vielä sija 3, sija 2, sija 1... niin Nella oli vieläpä ykkönen! Oon niiiiiin ylpeä mun tytöstä :) Btw oli vielä hamstrauskisassa eka :D Läskii...
Mocca oli molemmissa luokissa, mutta Latte ei voinu osallistua sen haavan takia. UML:ssa se hylättiin,koska puri tuomaria...mutta PET-luokassa se sai arvosanaksi H ja sai KuMan yleiskunnosta :)
Niija tulihan sieltä Lahdesta sitten mukaan pari vauvvaa :) Ostin Jonna Tikalta mun ekat campbellit! Poikia ja nimeksi Väinö & Viljami. Normaali valkonauhainen on Väinö ja argente Viljami, eli se kellertävä. Tosi ihania ja kesyjä ovat!
Siinä kai sitte ne tärkeimmät. Nellan nimen eteen tulee luultavasti vielä joku toinenkin titteli, mutta vielä entiiä mikä. Joku päivä saatte kunnon läjän kuvia! :) Siihen asti adios!

2 kommenttia:

  1. Satuin lukea teidän vanhoja postauksia kunnes näin ton että ootte saanu campbelleja joitten nimet on väinö ja viljami. Meidän kissoillakin on samat nimet :D Ja mun nimi on kanssa Viljami .D

    VastaaPoista