tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappuja!

Moikkamoi & hyvää Vappua kaikille! Nellalle kuuluu pelkkää hyvää, roboille ei. Latten peräpää näyttää tältä...
...joten se ei luultavasti voi osallistua 26.päivä tätä kuuta järjestettäviin juhlanäyttelyihin jotka on Lahdessa. Kuvasta ei saa kovin hyvin selvää, mutta turkin alla on iso ja kova rupi, Moccan hampaiden "kaunista" jälkeä. Jos tuo on parantunut kuun loppuun mennessä, niin sitten ilmotan sen paikan päällä mukaan. Nella on jo ilmoitettu PETtiin ja Mocca molempiin. Toivottavasti en joudu erottamaan tyttöjä!
Asiasta kukkaruukkuun, tänään siivoilin Nellan terraa. Sillä välin kun menin laittamaan tuoreruokaa Nella oli heittänyt boksin kannen lattialle ja mennyt terraansa? Boksi oli siis pöydällä ja terra pöydän vieressä toisella pöydällä. :D Näin meillä. Eilen kävin myös ennen vappujuhliin menoa hakemassa M&M ruokaa. Rodoa ja Naturea tuli mukaan!
Kohta voi onneksi jo hakea ulkoa ruokaa sun muuta virikettä! Ootteko te muut jo hakenu? Seuraavan kerran näättekin Nellan terran kaikenmaailman keppien ja heinien peitossa, toivottavasti enää ei tule takatalvea, heh :D Mutta nyt alan oottelemaan näyttelyä ja valmistelemaan pikkuhiljaa hamstereita sitä varten! Ketä muita tulossa? Loppuun kuvia Nellasta :)

4 kommenttia: